trader-a-la-bourse-de-new-york-new-york-stock-exchange-wall-street

La perforació del suport que presentava en els mínims de desembre de 2018 donaven forma a un gran doble sostre de mitjà termini que s'ha complert amb escreix i en temps rècord.

Análisis Técnico
S1
16975
S2
21780
R1
23100
R2
23100
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A la vista del gràfic setmanal de l'Ibex Total Return, que és el que té en compte tots els dividends repartits al llarg de la història, i que per tant reflectiria una situació molt més real que l'Ibex que gairebé tothom segueix, ha complert amb escreix la projecció teòrica (mínima) de caiguda del doble sostre. Figura de retorn que es confirmava després de fulminar el suport (ara resistència) dels 23.100 punts: els mínims de desembre de 2018. D'alguna manera, el fet que l'Ibex s'hagi passat de frenada resta 'momentum' a la forta tendència baixista de les últimes setmanes, i deixa la porta oberta a la possibilitat que puguem estar intentant de construir un sòl de mercat a la zona de mínims de la setmana passada.

Però no ens enganyem, encara queda molta feina per fer, ja que l'experiència ens demostra que el més normal és que els preus recaiguin de nou més endavant cap a la zona de mínims anuals (16.975) i en funció que resisteixin o no podrem parlar d'un potencial sòl de mercat, i si es perforen, de l'inici d'un nou tram correctiu.

ibdiv260320
Gráfico semanal del Ibex Total Return (IBDIV)

Noticias relacionadas

contador