ep recursos de la bolsa de madrid y del ibex
EUROPA PRESS - Archivo

El divendres de la setmana passada van ser molts els títols de pes que perforaven suports en espelmes setmanals, entre d'altres Santander i BBVA.

  • 10.983,70
  • -0,40%
Análisis Técnico
S1
6500
S2
7230
R1
7664
R2
7664
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No hem pogut començar la setmana més malament; tampoc no ens hauria de sorprendre, perquè sabem que l'Ibex no hi ha per on agafar-lo - almenys des d'aquí hem estat avisant des de fa mesos que cal estar fora de l'Ibex. Que si volem guanyar diners a llarg termini, amb els seus esglais intermedis és clar, cal invertir a Wall Street i dins d'Europa en el Dax. Per què? Molt senzill, perquè al mercat s'hi va a comprar fortalesa, no feblesa. I comprant Ibex estem comprant feblesa màxima. A més, divendres passat, en espelmes setmanals, van perforar importants suports Santander i BBVA, entre d'altres. Els dos grans bancs del nostre país s'han emportat per davant els mínims de 2009 i, per exemple, Telefónica no té cap suport fins als 2,50 euros.

Tècnicament, estem atacant el suport dels 6.790 punts, els mínims d'agost. I per sota ja no hi ha res fins a la base del canal baixista dels últims mesos, ara a l'entorn dels 6.480-6.500 punts. I per sota els mínims de març en els 5.814 punts. No seria gens estrany que tornéssim als mínims anuals, ja que la deterioració de molts dels 'blue chips' del nostre mercat no pot ser més desoladora.

ibex210920
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador