preocupacion630

A la vista del gràfic setmanal de l'IBEX-35 cal dir que la gràfica fa por. I és que tenim a davant una figura de manual en “cap i espatlles”, amb importants implicacions a la baixa per als propers mesos.

Fins i tot, la perforació de la “línia clavicular” de la formació es va produir amb un clar increment del volum. Una altra cosa és que després es compleixi o no. Però a dia d'avui la figura és aquí i compleix els requisits bàsics de la pauta correctiva. Ara bé, per experiència sabem que no totes les figures es compleixen, moltes d'elles acaben fallant. I especialment aquelles que es veuen tan clares (com és el cas que ens ocupa) on tothom les veu. En qualsevol cas, cal saber que la figura és aquí i que, si es compleix la teoria, el preu podria retrocedir fins a la figura del “cap”, com a mínim, la qual cosa faria que busqués nivells de preu propers als 7.200 punts.


En qualsevol cas, queda esperar encara i en el curt termini no es pot descartar un rebot, en forma de descens cap a la nova zona de resistència, abans suport, dels 9.200-9.230 punts.

contador