ep aerogeneradores de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Recentment, advertíem de la formació en doble vall que presentava el fabricant d'aerogeneradors. Pauta que apunta cap al buit baixista dels aprox. 15,50 euros.

Análisis Técnico
S1
10.95
S2
14.14
R1
15.50
R2
15.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant els últims temps estem assistint a fortes batzegades de tota mena en els títols de Siemens Gamesa, tant a l'alça com a la baixa. No obstant això, recentment dèiem que el preu ens havia confirmat una figura de volta en doble vall després de saltar per sobre de la resistència dels 13,07 euros. I la veritat és que dilatacions a part, aquest nivell de preus ha actuat ara com a suport (retrocés temporal) i des d'aquí s'està reestructurant amb decisió a l'alça. Només cal veure les fortíssimes pujades d'aquest dilluns.

Ara, a molt curt termini, el més lògic és que el preu dreni/corregeixi proporcionalment els últims excessos abans de donar continuïtat a les pujades. De fet, el lògic, el probable, seria que en aquest últim tram alcista intenti d'alguna manera apropar-se a l'important zona de resistència que presenta en el buit baixista de la sessió del 30 de juliol: als 15,52 euros. O almenys que aquest buit s'ompli parcialment.

gamesa2261119
Gràfic diari de Siemens Gamesa des d'abril de 2018

Noticias relacionadas

contador