bonoscba

Dos han estat els principals fronts que ha enfonsat la tecnologia les últimes setmanes. El primer i de més rellevància la caiguda en els bons nord-americans (pujada de les rendibilitats) davant una inflació disparada i en segon lloc els dubtes per un possible enfrontament bèl·lic entre Rússia i Ucraïna.

Análisis Técnico
S1
125
S2
128.70
R1
129.50
R2
129.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

És molt aviat per cantar victòria pel que fa al primer dels núvols, ja que la inflació segueix descontrolada i al final tot dependrà de quant hagi de pujar la Fed els tipus a la reunió de març i successives. Però almenys sembla que aquesta preocupació és descomptada i digerida pel mercat. La segona de les preocupacions està lluny de solucionar-se, ja que amb Rússia mai se sap què pot passar. Però és veritat que això afecta tot el mercat en bloc, sense excepcions. Res no té a veure amb el tema de les bons que sí que afecta de manera més directa el sector de la tecnologia.

Tècnicament, el que tenim és un impecable canal baixista en el futur del deute nord-americà a 10 anys. Aquest sembla voler agafar-se a la base (suport) del canal baixista pel qual es desplaça el preu des dels màxims històrics del pitjor moment de la pandèmia el març del 2020 als 140,75 punts. En teoria és el moment de rebotar, encara que només fos per corregir els importants nivells de sobrevenda (diaris i setmanals) aconseguits en la caiguda recent. Cosa que, sens dubte, hauria de servir per provocar un sòl als mercats, liderat per la tecnologia.

zn310122
Gràfic diari - 10 Year US TRY Note Futures Continuous

contador