ep junta generalaccionistasamadeus 2017
EUROPA PRESS

Els títols d'Amadeus es troben encaixats dins d'un impecable canal alcista des de fa dos anys. Durant aquest període la cotització ha passat de 31 fins als 63 euros.

  • 59,44€
  • 0,03%

IAG

  • 2,07€
  • 3,60%

No és fàcil trobar canals alcistes tan clars com el que presenta Amadeus. Dos anys durant els quals el preu es troba dibuixant impecables mínims i màxims creixents (definició de tendència alcista) i en què, a més, el preu es troba fluctuant dins d'un canal que sembla traçat amb 'esquadra i cartabó'. Aquest és impecable. Per definició, ja sabem que la base d'un canal és suport, de la qual cosa es pot deduir que en aquest moment els títols d'Amadeus estarien donant, de nou, senyal d'entrada pel costat llarg (o alcista). Això sí, com res puja pels segles dels segles mai està de més fixar-se en el suport que presenta en els mínims anuals (56,6).

O el que és el mateix, mentre el preu no perfori en espelmes setmanals aquest suport, no tindrem el més mínim senyal de debilitat dins de l'actual estructura de preus. I mentre aquest no digui el contrari, només cal seguir apostant per la tendència de fons o primària que és l’alcista.

Gràfic setmanal d'Amadeus

contador