ep duro felguera - sede central en gijon
CEDIDA - Archivo

Després es complirà o no, però el que tenim al davant és una clara formació d'importants implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertida.

  • 0,60€
  • -2,14%
Análisis Técnico
S1
0.2575
S2
0.435
R1
0.48
R2
0.48
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Si llegiu habitualment la nostra pàgina, segurament sabreu que un servidor no és amic d'aquesta mena de títols, ja que malgrat les pujades puntuals que experimenten de tant en tant, estem parlant de valors impecablement baixistes a mitjà i llarg termini. I com ens agrada recordar sempre que en tenim l'ocasió, al mercat hi hem d'anar a comprar fortalesa. I comprant Duro Felguera no estem comprant precisament fortalesa. Això no vol dir que el gràfic que tenim al davant, en aquest moment, no ens agradi, si més no pel que fa al curt termini.

El que tenim al davant és una clara formació d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertit. A més, l'increment del volum en superar a l'alça la 'línia clavicular' dóna més fiabilitat al moviment en si. El que no podem saber és si abans assistirem o no a un 'throw back' cap a la nova zona de suport, abans resistència, a la clavicular. Però si ens creiem la figura, cal considerar com a escenari més probable de cara a les properes setmanes un moviment cap a la zona de resistència dels 0,90 euros com a objectiu mínim teòric de pujada.

mdf280420
Gráfico diario de Duro Felguera

Noticias relacionadas

contador