dia supermercado market

És igual que reboti amb força perquè en realitat res canviarà. Estem parlant d’un títol en 'caiguda lliure' i contra això no hi ha res a fer.

Dia

  • 0,01€
  • 1,49%

Ja fa molt temps que va deixar d'agradar-me DIA (llegiu aquí l'anàlisi). I des de llavors ha estat una continua caiguda del preu amb els seus violents rebots contra tendència o fases de reacció. Però sempre dins d'una fase correctiva (màxims i mínims decreixents) que continua intacta. I sentim no poder afegir-hi res més, ja que tècnicament no hi ha res nou per explicar que no sapiguem ja.

DIA és baixista, molt baixista. I això no és incompatible amb el fet que pugui rebotar en moments puntuals amb molta violència. Però el realment important és que els màxims i mínims decreixent segueixen aquí, intactes. I així no es puja. Si de cas l'únic que es pot dir en aquest moment és que només hi ha un suport, i són els mínims anuals i històrics als 0,62 euros. I que per sota, podem assistir a un altre fuetada baixista similar als anteriors. El problema d'aquest títol és que tot i que dupliqués la seva cotització (i no dic que ho hagi de fer) res canviaria de manera significativa, ja que seguiria sent baixista. Sincerament, no té sentit perdre el temps amb aquest títol ni amb altres en situacions similars.

Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador