ep cie automotive compraindia aurangabad electricals110 millones
CIE AUTOMOTIVE

Des dels mínims de desembre tenim als títols de CIE construint màxims decreixents i mínims creixents, o dit amb altres paraules està donant forma a un triangle.

  • 18,26€
  • 5,06%

Des dels mínims de desembre podem veure com els títols de CIE Automotive semblen estar donant forma a un triangle. Figura que es caracteritza per construir màxims decreixents i mínims creixents. I a l'hora d'operar amb ells, cal esperar que sigui el preu el que ens digui per on trenca i actuar en conseqüència. La zona de control per a dalt sembla bastant clara, ja que tenim tres punts de tangència en la recta resistència. Es diria que un tancament per sobre dels 26 euros confirmaria clarament la sortida a l'alça del triangle per part del preu, avantsala del que hauria de ser un moviment a la recerca de la resistència que presenta en els màxims històrics (31,18).

Mentre que per a baix, pel costat dels suports, el més immediat el tenim en els 21 euros, l'últim mínim creixent o mínim de reacció. I mentrestant, a l'espera. Deixem que sigui el preu el que ens digui què vol fer i quan.

cie160719

Noticias relacionadas

contador