consultorio-1

A continuació, comentem els valors sobre els quals ens han preguntat més aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Berkeley, Inmobiliaria Colonial, Audax Renovables, Almirall, Quabit, Amper, IAG i Santander.

  • 4,54€
  • 2,86%
  • 0,21€
  • 1,96%

IAG

  • 1,98€
  • 5,54%
Análisis Técnico

Bon dia, sóc Eudald, de Tarragona i volia preguntar-vos per Berkeley. Les vaig comprar fa poc a 0,182 euros i volia demanar-vos si podeu fer-ne una anàlisi tècnica del valor a curt i mitjà termini. Moltíssimes gràcies per la vostra ajuda. Salutacions. E.FB.

Estimat inversor, bona tarda. Berkeley la vam analitzar aquest dilluns (podeu llegir-ho aquí) a la nostra pàgina. D'altra banda, i a curt termini, no descarto que el preu acabi cercant la zona de resistència que presenta als màxims de principis de 2019 a 0,4160 euros. Per cert, observeu que la recta directriu alcista per la qual s'ha estat desplaçant el preu des dels mínims de març (línia rosa) és impecable. Moltes gràcies a vós, una salutació.

bky0807202
Gráfico semanal de Berkely

Bones, José María. Em podríeu donar la vostra opinió? Estic comprat a Colonial des de la gran caiguda per la Covid-19. No crec que a mitjà termini es recuperi d'aquesta gran caiguda, però on creieu que puc desfer part de la posició? Gràcies pel vostre temps. J.

Benvolgut lector, bona tarda. Colonial ha fet el mateix que l'Ibex, rebotar/ajustar proporcionalment fins al 50% de la caiguda prèvia, i aquí s'ha frenat. Des d'aleshores el tenim construint màxims decreixents i mínims creixents, o cosa que és el mateix, triangulant. De manera que les zones de control per baix i per dalt es troben als 7,10 euros com a suport i els 9,10 com a resistència. I tot el que succeeixi dins d'aquest rang de preus no tindrà implicacions de cap mena. Com a resistència més important tenim els 9,85 euros, que és el nivell homòleg als 8.000 punts de l'Ibex. Gràcies a vós, una salutació.

col080720
Gráfico semanal de Inmobiliaria Colonial

Bon dia, Sr. Rodríguez. Abans de res, agrair-vos el vostre consultori i l'ajuda que proporcioneu als petits inversors. Una pregunta, si us plau: estem assistint a un petit 'cap i espatlles' invertit de curt termini d'Audax, amb les possibles implicacions baixistes que pot comportar? Gràcies de nou i una cordial salutació. B.A.

Estimat lector, bona tarda. Audax Renovables el vam analitzar aquest dimarts (podeu llegir-ho aquí) i sento dir-vos que no veig la pauta que vostè em comenta. L'única cosa que veig és un ampli lateral en el qual el preu, sense fer gaire soroll, sembla que pot posar rumb cap a la base d'aquest (suport). Els 1,17-1,20 euros són claus. Un potencial tancament setmanal per sota d'aquesta zona de suport col·locaria al títol en una situació complicada. Però mentre no el perfori, el títol continuarà desplaçant-se lateralment, sense tendència. Moltes gràcies a vós, una salutació.

adx080720
Gráfico semanal de Audax Renovables

Bon dia. Abans de res, volia agrair-vos els vostres valuosos comentaris i orientacions perquè són una interessant guia a partir de la qual prendre decisions a títol individual. Què opineu d'Almirall? A quins preus s'hi pot entrar? Suports i resistències clau? Mil gràcies. F. A.

Benvolgut inversor, bona tarda. Almirall està experimentat aquestes últimes setmanes moviments molt erràtics tant a l'alça com a la baixa des de la seva entrada a l'Ibex. Amb tot, és un títol que no em disgusta. Si hagués de llançar-me a la piscina, ho faria a nivells de preu tan pròxims com fos possible al suport que li confereix la directriu alcista que uneix els mínims creixents des de finals de 2011, que en aquest moment passa per l'entorn dels 9-9,10 euros. Sí, ja ho sé, aquest nivell de preus està molt allunyat dels nivells actuals, però és el que és i es troba on es troba. Simplement és per aquí per on passa la directriu alcista. Mentre que pel costat de les resistències la més important es troba a l'últim màxim decreixent: els 13,76 euros. Moltes gràcies a vós, una salutació.

alm080720
Gráfico semanal de Almirall

Bona tarda, primerament, us vull felicitar pel vostre consultori. M'agradaria que analitzéssiu Quabit i Amper. Moltes gràcies. F.gl.

Estimat lector, bona tarda. Quabit és d'aquests títols que cal no tocar, sinó oblidar-se'n, per la senzilla raó que no podria ser més baixista. De fet, el tenim a les portes de marcar nous mínims de tots els temps. I per tant, i per definició és un títol en caiguda lliure absoluta. Per dalt, pel costat de les resistències, la més immediata la trobem a l'últim màxim decreixent (0,64). Sincerament, és un títol amb què no cal perdre el temps.

qbt080720
Gráfico semanal de Quabit

Quant a Amper, tres quartes parts del mateix. És un títol que no m'agrada. Diguem que almenys, dilatacions a part, sembla desplaçar-se dins d'un ampli lateral amb zona de suport a l'entorn dels 0,13-0,1350 euros i resistència a la part alta d'aquest, els 0,29-0,30 euros. Amb el permís de la important resistència que li confereix el buit baixista setmanal dels 0,22 euros. L'operativa dins del canal lateral es limita a obrir llargs a la base del lateral i tancar els llargs a la part alta d'aquest. I poc més es pot dir en aquest moment del títol. Moltes gràcies i molt amable per les vostres paraules, una salutació.

amp080720
Gráfico semanal de Amper

Hola, Sr. Rodríguez, molt bona tarda. Com veieu IAG i Santander? Gràcies. P. o.

Benvolgut inversor, bona tarda. Aquests dos valors els analitzem cada setmanes en aquesta secció. I la veritat és que tot segueix igual, res no ha canviat realment respecte al que hem estat comentant.

D'IAG, el preu es va girar a la baixa amb força després d'emplenar íntegrament (sense arribar a tancar-lo) el buit baixista setmanal dels 3,95 euros. De manera que avui dia, i a falta de tenir algun tipus de figura de retorn que no tenim, ni tampoc no l'esperem s curt termini, tot continua formant part d'un simple rebot després d'un enfonsament històric pròxim al 80% des dels màxims històrics que marcava a l'inici de l'any. I mentrestant, la veritat és que no es pot descartar un retorn als mínims anuals d'1,80 euros, que és on es troba el suport més important en aquest moment.

iag080720
Gráfico semanal de IAG

I pel que fa al Santander el suport que cal vigilar de prop i que cal respectar en tot moment, si volem deixar la porta oberta a una continuació del rebot, el trobem als 2,09 euros, nivell de suport que es correspon amb els 2,95-2,96 euros de BBVA. Diguem que en la mesura en què els dos grans bancs del nostre país respectin aquesta zona de suport, continuarem considerant com a escenari més probable la continuïtat del rebot de curt termini, un moviment que pot dur els títols de l'entitat càntabra fins a la important resistència que presenta al buit baixista setmanal dels 3-3,05 euros. Gràcies a vós, una salutació.

san0807202
Gráfico diario de Banco Santander

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant els millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels cingles que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i els anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador