brokerpreoc

A continuació, comentem els valors sobre els quals ens han preguntat més aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza LVMH, Ferrari, Livongo Health, eBay, Unicaja, Occidental Petroleum, Santander i DIA.

  • 4,51€
  • -0,73%

Dia

  • 0,01€
  • 4,76%
  • -
  • -
  • 796,60€
  • -0,03%
Análisis Técnico

Hola, bon dia. Tinc accions del sector luxe que l'han fet bastant bé malgrat la crisi de les borses. A LVMH li guanyo un 25% i a Ferrari un 10%. Què m'aconsella que faci amb elles? Vendre-les o mantenir? Sóc inversor a llarg termini i no tinc pressa a vendre. Moltes gràcies per tot, una salutació des de Conil. A.S.

Estimat lector, bona tarda. LVMH és dels valors que més m'agraden en termes de mitjà i de llarg termini. De fet, em recorda molt, entre altres, a Apple. En el sentit que aquest presenta una impecable zona de suport en la MM200 setmanal. Mitjana que ve actuant de suport de llarg termini des de fa una dècada i per tant, correccions puntuals apart, es tracta d'un valor impecablement alcista en termes de llarg termini. Al meu entendre és un clar mantenir en cartera.

lvmh070820
Gráfico semanal de LVMH

Ferrari és un altre d'aquests valors que no em disgusten perquè és alcista a mitjà i llarg termini. Una altra cosa és que en el curt no estigui sent capaç de superar la zona de resistència que té en el buit baixista dels 160 euros (finals de febrer). Aquest buit s'ha emplenat en diverses ocasions, però avui dia no s'ha tancat, o cosa que és el mateix anul·lada. Per baix, pel costat dels suports el més immediat el tenim en els 150 euros. I per sobre del buit baixista tenim els màxims històrics, en els 169,05 euros. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

race070820
Gráfico diario de Ferrari

Bon dia, José María. Si us plau, creus que seria rendible entrar a Livongo Health i eBay? Estan en pujada lliure, per això ho comento. En cas afirmatiu, on poso el ‘stop loss’? Moltes gràcies i una salutació. A.GC.

Benvolgut inversor, bona tarda. Com segur es pot imaginar un servidor no pot recomanar entrar en un títol que ha duplicat el seu preu des dels mínims de març, malgrat que sigui molt alcista. I és que eBay és un valor en pujada lliure no n'hi ha dubte. Però el senyal de compra la va donar quan aquest va confirmar un doble sòl cap al mes de maig i després quan superava els màxims històrics ($47). Aixó no vol dir ni molt menys que no pugui continuar escalant posicions, és només que fer-ho ara és arribar molt tard al mercat. El tren ja va passar… ja arribarà el següent, no ho dubti.

ebay070820
Gráfico semanal de eBay

Quant a Livongo Health, tres quartes parts del mateix que hem comentat en eBay. Aquest presenta un impecable canal alcista des dels mínims de març, i la base d'aquest passa actualment per la zona dels $110. Encara que el suport més important en aquest moment el tenim en el buit alcista diari dels $77,63. Aquest buit, de ser visitat, pot ser un nivell de preu interessant per a intentar-ho de nou a l'alça amb aquest títol. Però fer-ho ara és arribar molt tard al mercat, la qual cosa sempre té el seu perill. Gràcies a vostè, una salutació.

lvgo070820
Gráfico diario de Livongo Health

Bon dia, Sr. Rodríguez. Quina opinió li mereixen els títols d'Unicaja? Una salutació. S.R.

Estimat lector, bona tarda. El sector dels bancs segueix sense agradar-me res i Unicaja no serà l'excepció. Ara bé, en el molt curt termini em quedo amb recta suport que uneix els mínims creixents des de maig i que té en aquest moment tres punts de tangència. Diguem que el tenim en fase de rebot (fase de reacció), amb un primer objectiu en la resistència dels aproximadament 0,60 euros i per damunt el que pot ser la part alta d'un petit canal alcista. Però, en qualsevol cas, estem parlant d'un rebot dins d'una impecable tendència baixista de fons (o primària). Una salutació.

uni070820
Gráfico diario de Unicaja

Hola. Li demanaria que, si us plau, analitzés el valor Occidental Petroleum (OXY) a mitjà termini. La companyia té un gran deute i el sector del petroli no acaba d'arrencar. Aconsella invertir en la companyia? Moltes gràcies. A.

Estimat lector, bona tarda. Cert, les petrolieres no acaben d'arrencar. Occidental Petroleum no és un valor que m'agradi en aquest moment. Acaba de tancar el buit alcista dels $15,55 i això no és precisament un senyal de feblesa. Més aviat tot el contrari. A més, en el rebot de principis de juny el preu simplement va emplenar (que no va tancar) el buit baixista diari dels $26,86 i des d'aquí s'ha anat cap avall. És un títol molt baixista en termes de mitjà i de llarg termini i sense una direcció clara en el que al curt termini es refereix. I aquesta no és manera no s'entra en el mercat. Al mercat o s'entra comprant fortalesa o millor no entrar-hi. Diguem que el primer senyal de fortalesa real en la petroliera passa per ser capaç de tancar (anul·lar) el buit baixista dels $26,86 (‘gap’ baixista de la sessió del 9 de març). Gràcies a vostè, una salutació.

oxy070820
Gráfico diario de Occidental Petroleum

Hola, bones. Tinc accions de DIA comprades a 0,11 euros i de Santander a 3,67 euros. Necessitaria vendre una de les dues en el curt termini. Quin li agrada menys? Salutacions i gràcies. N.A.

Benvolgut inversor, bona tarda. Li convido que llegeixi aquí l'última anàlisi realitzada sobre els títols de l'entitat càntabra. Dit això, el sector està molt tocat, massa feble. I és clau que Santander respecti en tot moment la zona dels 1,77 euros, els mínims anuals. Si aquest suport es perfora en preus de tancament no descartem que acabi tornant als mínims de 2002, en els 1,50 euros, que és on es troba el següent gran suport. Per dalt, pel costat de les resistències, la més important en aquest moment (encara que molt allunyada del preu) està en els màxims de l'últim rebot (2,60). I en la mesura en què no els superi no tindrem el més mínim senyal de fortalesa dins de l'estructura de preus de curt termini.

san070820
Gráfico mensual de Santander de largo plazo

Quant a DIA, títol que es va confessar aquest dijous davant el mercat i que analitzem aquí, el tenim en terra de ningú. A mig camí entre el suport dels 0,10 euros i la resistència dels 0,15 euros. I en la mesura en què el preu segueixi dins del lateral, poc més es pot fer. L'operativa se cenyiria a obrir llargs als nivells de preu més pròxims possibles al suport dels 0,10 euros, o bé si en algun moment és capaç de saltar per sobre de la resistència dels 0,15 euros. I tot el que succeeixi dins d'aquest rang no tindrà cap interès. Resumint, els dos valors estan molt febles. Cap d'ells no m'agrada en el moment actual. Gràcies a vostè, una salutació.

dia0708202
Gráfico diario de DIA

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador