brokercomprandocb

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat al llarg del matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Red Eléctrica, Nikola Corp, PharmaMar, Solaria, Unicaja, Liberbank, Slack i NIO.

  • 0,28€
  • 1,72%
  • 30,44€
  • 2,08%
  • 15,65€
  • -0,51%
  • 9,58€
  • -1,90%
  • 1,23€
  • 0,33%
Análisis Técnico

Hola, m'agradaria conèixer la seva opinió sobre Red Eléctrica (REE), quines són les seves perspectives a curt i mitjà termini? Gràcies. DT..P.

Estimat lector, bona tarda. Red Eléctrica no és un valor que em disgusti en absolut. De fet, simplement el tenim desplegant un moviment lateral (fase de reacció) que serveix per drenar els últims excessos. I tot això dins d'un ampli lateral que ve durant des de 2015, amb una clara zona de suport (dilatacions a part) en els 13-13,20 euros. Com a nivells de resistència de curt termini tenim els màxims de juliol en els 17,30 euros i els màxims anuals, que també ho són històrics, en els 18,85 euros. Pensi que en el pitjor dels casos estem parlant d'un valor lateral. I només per sobre dels màxims anuals tindrem la confirmació d'un nou tram alcista en tendència. Gràcies a vostè, una salutació.

ree300920
Gráfico semanal de Red Eléctrica

Hola, voldria saber quin futur li veieu a Nikola Corp. Estic posicionat a $40 i penso estar-hi uns quants anys. Gràcies. M.L

Benvolgut inversor, bona tarda. Els títols de Nikola no hi ha per on agafar-los en aquest moment. És un títol molt baixista, com es pot apreciar clarament al gràfic. L'única cosa a què aferrar-se a curt termini és la possibilitat que el canal baixista pel qual s'ha estat desplaçant el preu des de la seva sortida a borsa aconsegueixi provocar algun rebot d'una certa consideració. Però seran simple rebots. A més, té dues importants resistències en els buits baixistes dels $20,10 i dels 28,30 dòlars. La part alta del canal passa en aquest moment pels aproximadament $39. No li puc dir una altra cosa. Només que al mercat s'hi va a comprar fortalesa, no feblesa, i avui dia Nikola no podria mostrar més feblesa. És just el contrari a Tesla. Gràcies a vostè, una salutació.

kola300920
Gráfico diario de Nikola Corp.

Hola, bon dia. Prego si fos tan amable d'informar-me d'aquests dos títols: PharmaMar i Solaria. Moltes gràcies. JA.G.

Estimat lector, bona tarda. No hi ha setmana ni consultori que no analitzem PharmaMar. Us convido a llegir aquí l'última anàlisi sobre la companyia biotecnològica. D'altra banda, més del mateix. L'últim senyal de compra el va donar quan el preu emplenava parcialment el buit alcista dels 76,20 euros (sessió del 16 de juny) i fins avui. A priori es donen les condicions per continuar escalant posicions amb objectiu als màxims anuals (138,60).

phm300920
Gráfico diario de PharmaMar

Quant a Solaria, és un títol clarament alcista des de mitjan 2016. Només cal fixar-se en la directriu alcista en la qual s'està donant suport al preu des de llavors. És un clar mantenir en cartera. El problema és per als que hi vulguin entrar ara, atès que la zona de suport, que es troba a la directriu, queda molt allunyada dels nivells actuals de preu. O dit amb altres paraules, és a la directriu on l'equació rendibilitat-risc es fa més interessant. Gràcies a vostè, una salutació.

slr300920
Gráfico mensual de largo plazo de Solaria

Bon dia, José María. Què li sembla comprar Unicaja i Liberbank? Li agrairia que em donés preus objectiu i ‘stop loss’. Moltes gràcies. L.F.

Benvolgut inversor, bona tarda. Unicaja segueix en fase de rebot o fase de reacció. És un títol clarament baixista, però dins del mal estat de tot el sector, almenys el tenim relativament lluny dels mínims de l'any. Santander, Sabadell i BBVA estan molt pitjor en aquest moment. Dit això, tenim una important resistència al buit baixista dels 0,7575 euros. Aquí és probable que el preu es prengui un merescut descans donada la rellevància de la resistència en si. I si fos capaç de tancar aquest buit el següent objectiu el trobem a la directriu baixista, ara a l'entorn dels 0,90 euros. Com a primer suport a respectar tenim l'últim mínim creixent en els 0,5895 euros.

uni300920
Gráfico diario de Unicaja

Referent a Liberbank, tot sembla indicar que ha posat rumb a la zona de resistència que li confereix la part superior del canal baixista, ara en els 0,30 euros. El més normal és que entorn d'aquesta zona de control el títol freni i es prengui un merescut descans. I és que a la part alta d'un canal baixista en tot cas s'hi ven, no s'hi compra. Gràcies a vostè, una salutació.

lbk3009202
Gráfico semanal de Liberbank

Bon dia, José María. Primer vull agrair-li aquest consultori que ens serveix de guia als petits inversors com jo. Volia preguntar-li per Slack (Work) i Nio Quins serien bons punts d'entrada? Una salutació des d'Alacant. M.F.

Estimat lector, bona tarda. Slack està tractant de rebotar des de la important zona de suport dels $24-$25. Aquest nivell es correspon amb la base del canal baixista dels últims mesos, així com un ajust/reculada del 61,8% de tota la pujada des dels mínims de març. Per tant, es pot dir que si hi ha un moment ideal per a llançar-se a la piscina en aquest títol és ara, amb ‘stop loss’ en preus de tancament per sota del suport dels $24. Com a nivells de resistència de curt termini tenim el buit baixista dels 29,30 euros i per damunt la part alta del canal baixista, en els $33,75-$34.

work300920
Gráfico diario de Slack

Quant a NIO, el gràfic és similar al de Tesla en el sentit que les últimes setmanes tots dos estan donant forma al que sembla ser un triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents). Triangle que, en teoria, hauria de ser d'implicacions alcistes i que acaba de ser fulminat a l'alça amb un clar increment del volum. De fet, en preus de tancament es tracta d'un nou màxim de tots els temps. Un valor que cotitza en pujada lliure absoluta.

nio300920
Gráfico diario de NIO

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador