cb lupa market

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat al llarg del matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Oryzon Genomics, Biosearch, Apple, Tesla, Carnival, Grifols, PharmaMar i Zoom Vídeo.

  • 168,87$
  • 1,18%
  • 8,38€
  • -3,26%
  • 2,02€
  • -0,49%
  • 28,42€
  • 2,97%
  • 161,14$
  • 11,37%
Análisis Técnico

Estimat Sr: Estic invertit en Biosearch i en Oryzon Genomics; la seva marxa discorre per camins oblics, malgrat ser del mateix gremi. Pot analitzar-les? Quins són els suports i resistències a vigilar? Infinitament agraït pel seu temps, encara que li fos impossible contestar-me. Un altre dia serà. J.A.

Estimat inversor, bona tarda. Biosearch és un títol que no em disgusta, si bé és cert que en el curt termini presenta moviments erràtics i a vegades violents. Però l'important és que ho fa sempre dins d'una impecable tendència alcista de fons. De fet, des de mitjan 2012 li tenim encaixat dins d'un impecable canal alcista i, correccions a part, tot suggereix que acabés atacant la important resistència dels dos euros. I per damunt posaria rumb a la part alta del canal alcista, ara en els aprox. 2,60 euros. En el molt curt termini el tenim també en suport, en els 1,30 euros (abans resistència).

bio280920
Gráfico semanal de Biosearch

Quant a Oryzon Genomics, sembla que la correcció dels últims mesos pot estar arribant a la fi. Però la veritat és que per a tenir un primer senyal de fortalesa real, més enllà dels típics rebots contra tendència, no tindrem res en la mesura en què el preu no sigui capaç de confirmar per sobre de la directriu baixista (amb tres punts de tangència) que uneix tots i cadascun dels màxims decreixents des de juliol de 2018. El canvi de tendència definitiu vindria de la mà de la superació dels màxims de maig, en els 3,90 euros. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

ory280920
Gráfico semanal de Oryzon Genomics

Hola, bona tarda. Després d'haver gaudit de les vacances, com veu el futur d'Apple i Tesla després dels ‘splits’? Continuaran pujant? Amb aquest preu més assequible, creu que és bon moment per entrar-hi? Moltes gràcies. I.P.

Benvolgut lector, bona tarda. Malgrat les correccions de les últimes setmanes tot segueix igual en els dos valors. En termes de mitjà i de llarg termini, que és el que realment ens hauria d'importar, són clarament alcistes. Simplement hem assistit a correccions contra tendència o fases de reacció, res més. Començant per Tesla, pot observar com presenta una zona de suport molt clara en la mitjana mòbil simple de 50 sesione (MM50). Aquí s'ha frenat la correcció en dues ocasions en els últims temps. A més de que en el curt termini sembla estar donant forma a un triangle (màxims decreixents i mínims creixents), a priori d'implicacions alcistes. Diguem que el suport més immediat en aquest moment el tenim en els $351 i com a resistència els $462. I per damunt els màxims històrics en els $502,49.

tsla280920
Gráfico diario de Tesla

Quant a Apple, títol alcista on n'hi hagi, presenta un important suport en la zona dels $100 i fins i tot el buit alcista dels $96,19. La sobrevenda diària és extrema i l'oscil·lador de moment l'estocàstic sembla voler girar-se a l'alça. Les sensacions són bones i tot apunta al fet que podria de nou reestructurar-se a l'alça. A més de saber que en el rang dels $96-$100 tenim una zona de suport de curt termini d'allò més interessant. Gràcies a vostè, una salutació.

aapl280920
Gráfico diario de Apple

Hola. Enhorabona per la iniciativa. Estic vigilant Carnival i no sé si entrar-hi o no. He llegit que està arruïnada i això li passarà factura, però també he llegit que està construint nous vaixells perquè ja té reserves per a 2021 i 2022. El cas és que veig que a poc a poc va pujant (molt a poc a poc, però va fent) i no m'agradaria perdre el tren. J.Jo.

Estimat inversor, bona tarda. Tot el que vostè comenta ja ho sap, i per tant està descomptat en el preu de l'acció. I com se sol dir, el que tothom sap no val res en borsa. Vull dir amb això que tot això ja està recollit en el preu i per això tractem d'analitzar el preu i només el preu. És l'única cosa que importa. Carnival està donant forma a un impecable triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents), en teoria de continuïtat d'implicacions alcistes. El que vol dir que si hi ha un moment per a intentar-ho a l'alça és ara, just des de la base d'aquest, per definició suporti. I 'stop loss' en els mínims de la setmana passada ($13,40). Una salutació.

ccl2809202
Gráfico diario de Carnival Corp.

Bon dia, podria analitzar tècnicament l'estat de Grifols i PharmaMar? V.D.

Benvolgut lector, bona tarda. Dels dos valors pels quals em pregunta n'hem parlat gairebé cada setmana. Pel que fa al fabricant d'hemoderivats, Grifols, continuem apostant perquè des dels actuals nivells de suport (la base del canal alcista de llarg termini) estigui intentant reestructurar-se a l'alça. Al cap i a la fi, és un valor alcista en termes de mitjà i de llarg termini malgrat les caigudes dels últims mesos. I si hi ha un moment per a intentar-lo ha de ser ara, a la base del canal. Com diu la teoria, a base d'un canal s'hi compra, no s'hi ven.

grf280920

Quant a PharmaMar, més dels mateix. És un valor alcista. Títol del qual recentment dèiem que presentava una òptima equació rendibilitat-risc sobre la base del buit alcista de la sessió del 16 de juny, els 76,20 euros. I des de llavors, amb les seves correccions contra tendència, sembla haver posat rumb als màxims anuals (138,60).

phm280920
Gráfico diario de PharmaMar

Benvolgut José María, ara que Zoom Vídeo Communications ha pujat un 40% després de publicar resultats, és moment de vendre, o continuarà pujant fins a final d'any? Moltes gràcies per les seves excel·lents anàlisis: n'aprenc molt. Rebi una cordial salutació. D.as.

El gràfic de Zoom parla per si mateix. El que tenim és un impecable canal alcista de manual des de principis d'any, amb un imponent buit alcista que ha actuat com a suport en la correcció posterior. És un clar mantenir en cartera. Amb tot, és cert que en el molt curt termini el tenim en plena zona de resistència, la part alta del canal. La base del canal, per definició suport, passa en aquest moment per la zona dels $300-$310. Molt amable per les seves paraules, moltes gràcies.

zm280920
Gráfico diario de Zoom

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador