apple-iphone-6c

Des de finals de juny els títols d'Apple s'han revaloritzat per sobre del 15% deixant-nos pel camí un imponent buit alcista, per definició suport, als aproximadament 96,50 $

  • 169,30$
  • -0,60%

Sabem de sobres que els preus als mercats es mouen per tendències i que són molt poques les notícies capaces, per si soles, de provocar girs a les tendències de mig i llarg termini. Però sí que és cert que existeixen notícies puntuals que serveixen d'"excusa" per provocar petits girs de mercats (o fases de reacció) dins de les tendències de molt curt termini i podríem estar davant d'un d'aquests moments.

Com podem observar al gràfic diari el preu superava a finals de juliol la resistència que unia els successius màxims decreixents i que en el moment actual, ara com a suport i abans com a resistència, passa pels aproximadament 102 $. A més, aquest nivell coincideix amb la zona de suport que li confereix l'MM200 (mitjana mòvil simple de 200 sessions) que coincideix també amb l'antiga directriu baixista a la que hem fet referència. Per tant, i a mode de resum no descartem que la notícia coneguda aquest dimarts pogués ser l'"excusa" perfecta perquè el títol corregeixi/dreni les últimes pujades buscant així el recolzament en nivells de preu propers als 102 $.

Bruselas multa a Apple con 13.000 millones por ayudas fiscales ilegales en Irlanda

Gráfico diario - Apple

contador