preocupacion630

L'última sessió de la setmana passada ha deteriorat clarament l'aspecte tècnic de curt termini, després de polvoritzar el suport dels 9.200 punts.

  • 10.729,50
  • -0,33%

El tancament del passat divendres en el nostre selectiu no va poder ser pitjor, en el sentit que tanquem el buit alcista dels 9.200 punts, per definició suporti. I ho fèiem després d'un començament de sessió clarament alcista, que li va portar a emplenar íntegrament el buit baixista del dijous (9.285). De manera que el que tenim és un buit baixista que s'ha emplenat íntegrament, però que no s'ha tancat o cosa que és el mateix anul·lada. Arribats a aquest punt no es pot descartar que el preu es dirigeixi cap al suport dels 9.120 punts i per sota tenim els 9.060 i, sobretot, els 8.900 punts, que és l'origen de l'últim impuls alcista, els mínims de principis de juny.

El que ha tornat a quedar clar, com venim comentant des de fa diverses setmanes/mesos és que la clau està en els 9.410 punts: el buit baixista setmanal de principis de maig. 'Gap' baixista que s'ha emplenat íntegrament però que no s'ha tancat. Només per sobre d'aquesta resistència i en veles setmanals tindrem un veritable pas cap endavant del nostre selectiu.

ibex2220719

Noticias relacionadas

contador