cbsabadellcaixabankdinero short

Aquest dimecres Sabadell i CaixaBank van ser els dos títols del sector financer que pitjor es van comportar. A més, les caigudes es van produir amb fortíssims volums de negociació.

  • 1,69€
  • -0,03%
  • 5,10€
  • -0,35%

Des de fa un parell de setmanes estem advertint del nivell dels 1,65 euros com a zona de suport que cal respectar en els títols de Sabadell i que per sota, podríem començar a veure 'fantasmes'. I així ha estat. S'ha perforat el suport i des d'aquest moment s'estan accelerant les pèrdues per moments. A més, el fortíssim volum de contractació, dels més alts de la seva història, no fa sinó reafirmar el moviment de pèrdua de suports.

És cert que en el curt termini no es pot descartar el típic rebot cap a la zona de resistència, abans suport, dels 1,65 euros en un típic moviment en retrocés temporal però l'important és que el dany, tècnicament parlant, està fet. I és que com dèiem no fa moltes sessions per sota dels 1,65 no descartem una caiguda cap als 1,35-1,40 euros que coincideix amb un ampli buit alcista que el preu va deixar al seu moment i que no va ser emplenat.

Gràfic diari - Banc Sabadell

La perforació de suports en CaixaBank que es van emportar per davant el nivell dels 4 euros també és clara, encara que menys contundent que en el cas de Sabadell. Amb tot, es pot dir que tenim el preu en zona de suport, a la mitjana mòbil simple de 200 sessions (o MM200). Per sota, no descartem una caiguda cap al suport més immediat, als 3,55-3,6 euros i per sota dels 3,2 euros (50% d'ajust/retrocés). Tot i les últimes caigudes, Sabadell acumula una pujada a l'any del 22% vs. 26% de CaixaBank. En qualsevol cas en els dos títols estem parlant d'aquells nivells de preu en què tenim els següents suports. De cap manera volem dir que es vagin a frenar aquí, ja que als mercats tot és possible. I és que com ens agrada recordar als inversors, en borsa "sabem com comencen les coses però no com acaben...".

Gràfic diari - CaixaBank

Noticias relacionadas

contador