ep caixabank 20170529132504
CAIXABANK

Aquest dilluns, intradia, els títols de CaixaBank perforaven a la baixa el suport que presenta en els mínims de principis de mes, concretament als 3,81 euros. Però en preus de tancament no es va confirmar la pèrdua de suports.

  • 1,69€
  • 3,27%
  • 5,11€
  • 1,95%

Si hi ha un moment per intentar-ho en CaixaBank és ara, en plena zona de suport. Aquest dilluns el títol atacava la zona de suport que presenta en els mínims de principis de mes però al final no es confirmava la pèrdua en preus de tancament. Recordeu que la superació de resistències / perforació de suports es confirmen sempre al tancament de la sessió. O com se sol dir "el mercat l’obren els novells i el tanquen els professionals". Tot i el deteriorament tècnic de les últimes setmanes, la veritat és que si hi ha un moment per intentar-ho pel costat llarg o alcista és ara, en plena zona de suport i amb una condició: que no tanqui per sota dels 3,8 euros.

D'altra banda el que ens està dient el preu és que el rebot s'ha frenat a les portes de la resistència que presenta en el buit baixista dels 4,24 euros. El preu devia emplenar (que no tancar) durant el seu últim rebot gairebé la totalitat del buit i des d'aquí s'ha girat amb violència a la baixa. Cosa que vol dir que per poder parlar d'un canvi de tendència cal exigir-li al títol que almenys tanqui el buit baixista, el dels 4,24 euros, cosa que a dia d'avui queda força lluny. Però l'important pel que fa al curt termini és que el suport dels 3,81 euros no s'acabi perforant.

Gràfic diari - CaixaBank

contador