bitcoin7445

El volum de negociació des d'el mes d'abril passat continua sent molt alt, la qual cosa d'alguna manera dóna suport a la idea que la tendència alcista roman intacta.

  • 62.354,61$
  • 2,09%

A la vista del gràfic diari del futur del bitcoin, podem apreciar com est presenta dos buits alcistes. De manera que l'últim d'ells, el que presenta en els 10.015 dòlars s'ha emplenat, però no tancat. El que en si és un senyal de fortalesa. Però és que tot i que emplenés (i no dic que ho vagi a fer) el segon d'ells, el dels 8.475 dòlars, no passaria res dins de la qual és la tendència alcista des dels mínims de desembre. És el que té un subjacent, el que sigui, pugi un 350% des dels mínims de desembre. Que quan toca drenar els excessos ho faci amb violència: acció-fase de reacció.

El volum continua sent important i aquest, a poc a poc, s'està assecant. El que en teoria, en condicions normals, vol dir que el sòl de la correcció pot estar a prop si és que no l'hem vist ja. Ara hem de fixar-nos en la resistència dels 12.230 dòlars del futur. I si salta per damunt cal apostar per un moviment cap als 14.000 dòlars i per damunt no descartarem els màxims històrics: els 20.650 dòlars.

btcusd080719
Gráfico diario del futuro del bitcoin desde septiembre

contador