carlos torres vila bbva portada
BBVA

Si cal intentar-ho pel costat llarg o alcista és just en aquest moment. Ja que tenim als títols de l'entitat basca en una potencial zona de suport: la directriu alcista que uneix els impecables mínims creixents de 2009, 2012, 2016 i d'aquest mes. Després si hi ha un moment en el qual intentar-ho és just ara, col·locant un stop loss en preus de tancament setmanals per sota dels 4,5 euros. És més, ens trobem davant el que denominem una òptima equació rendibilitat-risc. O el que és el mateix, per poc que rebot hi ha molt a guanyar i poc a perdre si finalment hem d'executar *stop de pèrdues.

  • 10,66€
  • 2,21%

El passat mes de novembre vam conèixer que BBVA actuava com a coordinador sostenible donant suport a la companyia gasista Snam en la conversió d'un préstec sindicat en format RCF per import de 3.200 milions d'euros, la tercera operació d'aquest tipus en la qual el banc actua a Itàlia en el que va d'any.

L'operació, que era certificada pel consultor de sostenibilitat Standard Ethics, converteix a Snam en la primera companyia de gas que formalitza un préstec sostenible en format RCF a escala mundial.

A més de BBVA, participaven en l'operació altres entitats com Bank of America Merrill Lynch, Bank of Tòquio Mitsubishi, Barclays, BNP Paribas, Citi, Crédit Agricole, ING, Intesa, JP Morgan, Mediobanca, Mizuho, Société Générale, Sumitomo Mitsui, NatWest, Unicredit, Cassa Depositi i Prestiti, Goldman Sachs i Morgan Stanley. En el negoci de préstecs sostenibles, BBVA és una de les entitats més actives a nivell global i, fonamentalment, a Espanya i Itàlia.

bbva grafico
BBVA.
contador