screenshot 20 01 2017 7 52 52

Falta una petita empenta més perquè els títols de BBVA confirmin una gran figura de tornada amb importants implicacions alcistes per al mig i llarg termini.

  • 4,55€
  • 1,10%
  • 11,10€
  • 1,74%

A dia d'avui, tècnicament parlant, veig més clar el gràfic de BBVA que el de Banco Santander, però això no vol dir que la segona no ho pugui fer bé o fins i tot millor. És simplement que BBVA s'està movent d'una manera més predictible que per exemple l'entitat càntabra. De fet va ser a finals de juny, després del Brexit, quan dèiem allò de "ara o mai" per als títols de BBVA. I ho dèiem perquè en aquest moment teníem al preu en plena zona de suport, en el que semblava i ser i després ha estat un recolzament en la directriu alcista que uneix els mínims creixents des de principis de 2009.

Ara bé, arribats a aquest punt tornem a tenir als títols de BBVA a les portes d'importants resistència, com és la zona dels 6,65-6,70 euros. En teoria la superació d'aquesta resistència, preferiblement amb folgança i en espelmes setmanals, ens estaria construint una gran i prometedora figura de tornada d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' setmanal que podria portar al títol, en termes de mitjà i llarg termini, cap a la resistència dels 9 euros. Aquesta mateixa figura la té l'IBEX-35, només que aquest ja hauria saltat per sobre de la 'línia clavicular', la resistència dels 9.255 punts (ara suport).

Gràfic setmanal - BBVA

contador