cbbancos2373

Durant la sessió d'aquest dijous i després de conèixer la sentència del Suprem, Bankinter va arribar a caure un 8% i CaixaBank, gairebé un 10%.

  • 7,33€
  • 0,25%
  • 5,11€
  • 1,95%

Atents a l'important suport que presenta Bankinter a la zona dels 7,30-7,35 euros, els mínims del passat mes d'octubre i origen de l'últim impuls alcista. És clau que aquest suport es respecti, ja que la seva perforació, amb folgança i en preus de tancament, pot estar donant forma a una figura d'implicacions baixistes en 'cap i espatlles' setmanal, amb objectiu de caiguda a la zona dels sis euros. Però, de moment, no tenim confirmació del moviment baixista. Cosa que fa que en aquest moment l'equació rendibilitat-risc sigui òptima pel costat alcista a nivells actuals i col·locant l’ordre de prou pèrdues, en tancaments, per sota dels 7,30 euros.

Gràfic setmanal de Bankinter

Pel que fa a CaixaBank, aquest està atacant l’important zona de suport que presenta a la base de l'ampli moviment lateral pel qual s’està desplaçant el títol des d'abril de 2017. Com ordre de prou pèrdues últim tenim el suport que presenta en els mínims de juny (3,50). De fet, aquest nivell és l'única referència a la qual agafar-se pel costat llarg o alcista, ja que es tracta de l'últim mínim de reacció. La perforació d'aquest deixaria les portes obertes a un escenari de continuïtat baixista cap a la zona dels tres euros, nivell que coincideix amb l'amplada de l'ampli moviment lateral. Però mentre no el perfori, la possibilitat de tornar cap a la part alta del lateral és un fet que sota cap concepte es pot descartar.

Gràfic setmanal de CaixaBank

Noticias relacionadas

contador