popular-portada2

Encara quan el títol ha rebotat per sobre del 20% des dels mínims de desembre la tendència primària segueix sent clarament baixista.

  • 0,32€
  • 0,00%

En el curt termini, en un gràfic diari, dóna la sensació de que els títols de Banc Popular poden estar acabant de donar forma a una figura en forma de "triangle", a priori d'implicacions alcistes per al preu. De fet de ser capaç de saltar (en preus de tancament) per sobre de la resistència dels 1,014 euros caldria apostar per l'inici d'un nou tram alcista cap a, com a mínim, nivells propers als 1,20 euros. Ara bé, la qual cosa no hem de perdre de vista és que a dia d'avui seguim parlant de potencials rebots dins d'una impecable i fortísima tendència a la baixa de fons.

La feblesa és de tal calibre que com es pot veure en el gràfic mensual adjunt Banc Popular porta 21 mesos consecutius sense ser capaç de tancar per sobre del màxim de l'espelma mensual prèvia. O el que és el mateix, per poder creure que alguna cosa diferent podria estar cuinant-se en aquest títol li exigirem, almenys, que sigui capaç de tancar en període mensual per sobre de la vela prèvia. En aquest moment estaríem parlant de tancar el mes de gener per sobre dels 1,063 euros. Mentrestant més del mateix.

(Gràfic mensual - Banco Popular)

Noticias relacionadas

contador