gamesa640 300618
www.siemensgamesa.com

La sessió d'aquest dilluns en els títols de Siemens Gamesa, rebotant des de la zona de suport dels mínims de juliol, convida a l'optimisme.

  • 18,05€
  • 0,00%

Recentment hem analitzat Siemens Gamesa i dèiem que el normal és que tornés a la zona de suport que presenta als 11 euros com a xifra rodona. Encara que, en realitat, aquesta es troba als 11,085 euros. Aquest nivell de suport es mostra clau, ja que es correspon amb un ajust/retrocés del 61,8% de Fibonacci de tota la pujada prèvia, de l'impuls que va portar el títol des dels 9,05 fins als 14,50 euros. Per tant, en resum es pot dir que mentre el títol respecti els 11 euros en preus de tancament entenem que ens trobem davant d'una oportunitat per, almenys, intentar-ho pel costat llarg (o alcista) i l’'ordre de prou pèrdues ', en tancaments, per sota dels 11 euros.

A més, l’espelma d'aquest dilluns és el que es coneix com a 'martell'. Figura que quan es produeix després d'una important caiguda i des de suports, acostuma a portar amb si importants rebots. Per sobre dels màxims d'agost (13,30) confirmaria figura de volta d'implicacions alcistes.

Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador