cb barrick gold

Dimarts passat l'or marcava un màxim anual al nivell dels 2.070,35 dòlars i des de llavors no ha fet res més que corregir col·locant-se clarament per sota dels 2.000 dòlars.

  • 2.325,70$
  • 0,72%
Análisis Técnico
S1
1930
S2
2070
R1
2075
R2
2075
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es tracta d'una espelma que es caracteritza perquè el preu del subjacent puja amb força durant gran part de la sessió, per després retrocedir-se amb força i tancar un nivell similar al de l'obertura. Això deixa una metxa superior (ombra) molt llarga i un cos real i metxa inferior petits.

Aquest tipus d'espelmes acostumen a aparèixer al final de les tendències alcistes i, per tant, ens adverteixen que el gir a la baixa és imminent. És una formació relativament fàcil d'identificar i generalment força fiable. Molt més si a sobre té lloc a nivells de resistències claus. És exactament al contrari del martell.

Així, falta conèixer el tancament de l'espelma setmanal aquest divendres, però el que tenim ara mateix és una clara formació d''anada i tornada', de més a menys a les portes dels màxims històrics als 2.075 dòlars. És a dir, hi ha la possibilitat que el preu ens construeixi una 'estrella fugaç' de manual, de llibre. Això vol dir que, en condicions normals, hauríem d'assistir a una correcció/ajust proporcional de part de les pujades prèvies importants en el preu de l'or.

No cal dir que la superació dels 2.075 dòlars en preus de tancament activaria un senyal de compra potent, ja que des d'aquell moment l'or es col·locaria en pujada lliure absoluta.

oro110322
Gràfic setmanal de l'unça d'or (XAU-USD)

Noticias relacionadas

contador