ep recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Los triángulos simétricos suelen darse con frecuencia en medio de las tendencias, tanto alcistas como bajistas. Y el desenlace del mismo suele ser a favor de la tendencia previa.

  • 15,25€
  • 1,94%
Análisis Técnico
S1
16.24
S2
18.88
R1
20
R2
20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es tracta d'un període de consolidació del mercat, previ a un brusc moviment. Generalment actua com un patró de continuació de la tendència prèvia en la qual el preu ens dibuixa màxims decreixents i mínims creixents, si bé és cert que al final el preu pot acabar trencant per qualsevol costat d'aquest. Diversos estudis han demostrat que els triangles simètrics es resolen aclaparantment en la direcció de la tendència general del mercat. Però com sempre m'agrada dir hem d'esperar que sigui el preu el que ens digui el que vol fer i quan. De manera que, tant si trenca per dalt o per baix, hem d'estar preparats per a posicionar-nos llargs o curts, independentment del que caldria esperar que fes en funció de la tendència prèvia que portava el preu.

És a dir, si bé en el cas actual el triangle suggereix que la ruptura hauria de ser per baix, hauríem d'esperar que el preu el confirmés, col·locant-se almenys per sota del suport dels 17,20 euros. Mentre que per dalt el nivell a vigilar el trobem en els 18,90 euros. Molt de compte amb la perforació a la baixa d'aquest, ja que aquest podria anar a buscar la directriu alcista principal, ara en els aproximadament 12,40-12,50 euros.

slr200421
Gráfico diario de Solaria

Noticias relacionadas

contador