ep plantaapplus
APPLUS

L'experiència ens ha demostrat una i una altra vegada que la sortida a l'alça després d'un ampli moviment lateral acostuma a portar importants implicacions alcistes per als preus.

  • 11,58€
  • 1,22%

Si bé, és cert que els títols d'Applus encara no han confirmant la superació de resistències, cal reconèixer que les sensacions no són dolentes. I no ho són perquè, en teoria, quan tenim un ampli lateral després d'un gran impuls alcista és perquè, aquest ve a corregir les alces prèvies. I ho fa consumint temps (moviment lateral), en lloc de corregir en profunditat. A més, l'experiència ens ha demostrat en nombroses ocasions que quan un preu deixa enrere un ampli moviment lateral aquest acostuma a portar amb si importants implicacions alcistes a mitjà termini.

Encara falta el més important: que el preu salti i confirmi en preus de tancament (preferiblement en espelmes setmanals) per sobre de la resistència dels 12 euros. Des d'aquest moment no podem descartar, fins i tot, una tornada als màxims històrics a mitjà termini, els 16,83 euros.

Gràfic diari d'Applus Services

Noticias relacionadas

contador