ep smartphoneapple iphone 4s
SUPERSTRIKERTWO/FLICKR/CC - Archivo

Correccions puntuals a part, la veritat és que els títols d'Apple no poden ser més alcistes com es dedueix del gràfic setmanal adjunt. En qualsevol cas, tot apunta que més tard o més d'hora ataqui la resistència que presenta en els màxims històrics (233,47 dòlars). Si bé, és cert que arran de les últimes caigudes no descartem que abans es dirigeixi cap a la zona de suport que presenta a la base del que sembla que pot ser un canal alcista, ara al voltants dels 185 dòlars.

  • 452,04$
  • 3,32%

O el que és el mateix, si volem pujar-nos al tren de les compres sembla que la zona dels 185 dòlars pot ser un nivell de preus interessant per intentar-ho de nou a l'alça.

A finals de juliol vam conèixer que Apple pujava amb força (+9%) a l''after hours' després de confessar-se davant el mercat. La companyia creadora del iPhone informava d'un benefici per acció (BPA) de 2,18 dòlars, per sobre del que esperaven els analistes que el situaven als 2,10 dòlars, però lluny dels últims anys (2,34 dòlars). A més, la companyia va comunicar uns ingressos de 53.810 milions de dòlars enfront dels 53.350 milions que esperava el consens del mercat per al seu tercer trimestre fiscal (d'abril i juny de 2019). En concret, la facturació de la tecnològica es va incrementar un 1% respecte al mateix període de l'any anterior. En aquest temps va vendre un total de 25.990 milions de dòlars amb els iPhone.

contador