ep amd ryzen
AMD

L'índex SOX de semiconductors ha corregit des dels màxims històrics del començament d'any un 22%. Això explica que moltes de les companyies capdavanteres d'aquest índex s'hagin deixat al voltant del 40% des de màxims històrics. És el que té aquest sector pel bé i pel mal.

  • 146,16$
  • 1,31%
Análisis Técnico
S1
74
S2
130
R1
164.50
R2
164.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Moltes són les companyies del sector dels semiconductors que han corregit entre un 30% i un 40% a les darreres setmanes. El gegant Nvidia s'ha deixat un 40% i ASML Holding, la companyia tecnològica europea més gran, s'ha deixat un 29%. Vull dir amb això que quan el sector decideix corregir no se'n lluira ningú. N'hi haurà que caiguin més i d'altres menys, però cap se'n lliura. I AMD ha corregit a la mateixa quantia que Nvidia.

Tècnicament, el valor s'ha frenat al cèntim just al nivell dels 100 dòlars: resistència el desembre del 2020 i el gener del 2021 i suport el setembre de l'any passat i de nou ara. Els 100 dòlars en números rodons sembla una important zona de control. De la qual cosa es dedueix que si després de l'actual rebot (fase de reacció) els 100 dòlars es perforessin en preus de tancament setmanals, llavors tindrem un clar i important senyal de debilitat en la companyia.

De la qual cosa es dedueix que l'equació rendibilitat-risc en aquest valor és òptima pel costat llarg als nivells de preu més propers possibles als 100 dòlars, amb una ordre de prou pèrdues, en preus de tancament per sota. Els importants nivells de supervenda diaris i setmanals suggereixen que el terra de la correcció podria haver-se vist ja.

amd010222
Gràfic diari d'AMD
contador