ep archivo   pago de impuestos con la app movil de bbva
BBVA - Archivo

Els títols de BBVA acaben de tancar, encara que per la mínima, el buit baixista que el preu deixava a la fi de novembre després de la nova crisi que s'hi hauria en conèixer-se la nova variant Ómicron. El que vol dir que en tancar aquest 'gap' els títols de BBVA han donat carpetada a aquest assumpte.

  • 9,59€
  • -1,76%
Análisis Técnico
S1
4.67
S2
5.29
R1
5.50
R2
5.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Independentment del que succeeixi en el molt curt termini en els títols de BBVA l'important és que el buit baixista de finals de novembre (l'equivalent als 8.840 punts de l'Ibex) s'acaba de tancar, o cosa que és el mateix d'anul·lar. Això ja de per si mateix és un senyal de fortalesa de curt termini a tenir en compte. Els següents nivells de resistència a tenir en compte en el valor els tenim en els 5,50 euros (abans suport) i per damunt els 5,70 euros.

Mentrestant els nivells de sobrevenda setmanals llancen lectures extremes i l'estocàstic s'està creuant a l'alça, la qual cosa en condicions normals limita d'alguna manera el risc d'importants caigudes addicionals. És més, hauria de prendre's com l'inici del que probablement és l'inici d'un nou trams alcista que li pugui portar, en les pròximes setmanes/mesos, cap als màxims anuals en els 6,29 euros. Amb les seves correccions contra tendència és clar.

bbva291221
Gráfico diario de BBVA

Noticias relacionadas

contador