ep archivo   aeropuerto de aena
AENA - Archivo

Poques vegades trobarem un moviment lateral tan clar, tan precís com el que presenten els títols d'Aena. Un lateral que dura una mica més d'un any i del qual sembla que no vol sortir mai.

  • 174,50€
  • -0,68%
Análisis Técnico
S1
111
S2
151
R1
167.6
R2
167.6
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

D'Aena repetim el mateix discurs un mes darrere l'altre i és que el gràfic ho diu tot. El preu s'està desplaçant dins d'un lateral impecable, de manual, des del novembre de l'any passat. Amb, dilatacions puntuals a part, suport als 127-128 euros i resistència als 150-151 euros. Just a principis de novembre tornava a atacar-ne la part alta i ara el tenim, després de la recent crisi d'òmicron, posant a prova l'important suport que li confereix la base. Agafant-se com 'a una taula de salvació' a la base del lateral.

El que, en teoria, el col·loca en un moment ideal per intentar-ho de nou a l'alça, amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament setmanals per sota dels 125 euros (mínims anuals) i objectiu de pujada, com no pot ser altre manera, a la part alta del lateral. El que és clar és que el dia en què el preu trenqui per un costat o l'altre, s'activarà un important senyal de compra o de venda. Quan els preus trenquen ampli laterals acostumen a tenir reaccions violentes i duradores en el temps pel costat per on trenquen.

aena031221
Gràfic setmanal d'Aena

Noticias relacionadas

contador