acerinox

Des del passat mes de juliol tenim als títols de l'acerera desplegant un moviment lateral. Lateral que podria ser superat a l'alça en breu després de la imponent espelma alcista de la setmana passada.

  • 10,13€
  • -0,10%

Després d'una obertura clarament a la baixa dimecres passat, igual que el conjunt dels títols del nostre mercat, els títols d'Acerinox van pujar amb molta força el dimecres, el dijous i van tancar plànols el divendres. Llançant un saldo positiu setmanal de l'11%. A priori el feeling és bastant positiu perquè, a més, el títol ha emplenat íntegrament el buit alcista dels 10,59 euros però no ho ha tancat (o el que és el mateix anul·lat). Per tant es pot dir que en teoria es donen les condicions perquè el preu intenti l'assalt a la zona de resistència que presenta en els 12,30 euros amb l'objecte de restar la totalitat de l'últim gran impuls a la baixa, o el que és el mateix tornar als nivells màxims de 2015 en els 15,50 euros.

Els plans del recentment electe nou president dels Estats Units, Donald Trump, d'incrementar la despesa pública i invertir principalment en infraestructures està provocant un transvassament de diners des d'altres sectors com el de la tecnologia cap a uns altres més industrials, més tradicionals, com és el de l'acer.

Gràfic setmanal - Acerinox

contador