ep archivo   sede de acerinox en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

El que ens està dient el preu en aquest moment és que hi ha un important nivell de suport en el rang dels 9,35-9,50 euros. Per sota d'aquest començarem a veure fantasmes.

  • 9,88€
  • -0,85%
  • 23,50€
  • -2,57%
Análisis Técnico
S1
7.50
S2
10.31
R1
10.86
R2
10.86
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

Doncs bé, això és el que tenim ara mateix en els títols de l'acereria. Un doble suport on va ser la part alta del canal baixista de llarg termini, al seu moment resistència i ara suport. Ara bé, és clau que en espelmes setmanals el valor respecti l'important suport que té als 9,35-9,50 euros. Si el perfora amb comoditat, poden venir corbes, sens dubte. El que no treu per saber que ara mateix el tenim en plena zona de suport i aquí, si potser, es compra, no es ven.

acx100322
Gràfic setmanal d'Acerinox (ACX)

Noticias relacionadas

contador