abengoa, solar, energia

Dins de la fortíssima tendència baixista de fons, l'únic que sabem és que el títol té suport en els mínims anuals (i històrics) als 0,013 euros.

  • 0,01€
  • 0,00%

Abengoa és un títol 'trencat', molt baixa. Però fins i tot dins d'una tendència baixista tan forta els preus poden rebotar, i molt. Qualsevol persona que observi el gràfic d'Abengoa 'B' amb objectivitat s'adonarà que aquest títol és de tot menys alcista. És clar que pot rebotar amb força, no oblidem que des dels màxims d'aquest mes de març acumula una caiguda del 95%. Això vol dir que podria duplicar la seva cotització i molt més i seguir sent baixista. Per tant, oblidin d’aquest títol i busquin valors en tendència alcista. Com m'agrada dir quan tinc l'ocasió "en borsa es tracta de comprar fortalesa i no debilitat". Per desgràcies aquest títol està ple d'inversors que acumulen fortíssimes caigudes (indecents m'atreviria a dir) per pensar que alguna cosa que havia caigut molt només podria pujar.

Tècnicament només podem dir que presenta un suport en els mínims anuals i històrics als 0,013 euros i per sota ja només té els 0,01 euros (el mínim a què es pot cotitzar al mercat). De resistències no n’hi ha realment cap fins a la zona dels 0,059 euros (obertura de la sessió del 31 de març) i sobretot el buit baixista d'aquest dia als 0,11 euros. Aquestes resistències es troben tan lluny dels actuals nivells de preu que no són operatives, són més aviat anecdòtiques.

Gràfic diari - Abengoa 'B'

Noticias relacionadas

contador