ep archivo   el edificio la vela de bbva iluminado de color verde
BBVA - Archivo

Anem a veure com reaccionen els títols de l'entitat basca als resultats que es publiquen aquesta matinada, però mentre el valor no tanqui el buit baixista setmanal de mitjans-finals de març, no tindrem res.

  • 10,51€
  • -0,43%
Análisis Técnico
S1
3.74
S2
4.68
R1
4.90
R2
4.90
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant les últimes sessions estem observant un relatiu millor comportament de Santander enfront de BBVA. De fet, l'entitat càntabra està confirmant en espelmes setmanals per sobre de la directriu baixista. I en el cas de l'entitat basca el que podem veure és com el buit baixista setmanal de mitjans-finals de març, als 4,68 euros, està frenant les pujades. Està actuant com a zona de resistència, cosa que d'altra banda era previsible. Diguem que aquest buit s'ha omplert en la seva totalitat a l'actual rebot, però no s'ha tancat o el que és el mateix anul·lat. Per tancar-lo necessitem que el preu es col·loqui per sobre dels 4,678 euros en preus de tancament d'un divendres.

Avui tenim una oportunitat interessant per intentar-ho de nou. Si ho tanqués tindríem un important senyal de fortalesa de curt termini, avantsala del que pot ser un moviment cap als màxims anuals (4,909 i per sobre tenim els màxims de 2020 als 5,505 euros (nivells prepandèmia). La directriu baixista principal passa en aquest moment per la zona dels sis euros.

bbva300421
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador