cbwallstreet2

El més normal és que vegem una continuació de les pujades fins als màxims històrics.

Fantàstic comportament tècnic el que hem pogut veure durant les últimes sessions en la sèrie de preus d’Aetna. La companyia de l'S&P 500 ha aconseguit superar la resistència dels 136,50 dòlars després de diversos mesos de consolidació de nivells per sobre de la mitjana de 200 sessions. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure una continuació dels guanys fins al nivell dels 150 dòlars.

Dijous vam poder veure un senyal de fortalesa molt destacada en la sèrie de preus de Sysco. Després de mesos de moviment lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions, el valor ha aconseguit superar la resistència dels 53,40 dòlars. Això és un senyal de fortalesa molt important que ens fa pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 57 dòlars, preus als quals que creiem que podria arribar durant les properes sessions.

Magnífica figura tècnica la qual vam poder veure dijous a Dentsply Sirona que va aconseguir definir-se a l'alça després d'unes pujades del 2,37%. La companyia posa fi al moviment lateral dels últims dos mesos i s'acosta als màxims històrics que presenta als 65,83 euros. Atents, ja que la superació d'aquest nivell oferta deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí el que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 70 dòlars.

contador