El primer nivell de suport en el selectiu espanyol es troba als 10.598 punts, mínims de dijous.

Grifols ha aconseguit definir-se a l'alça, aquest divendres, en superar la resistència dels 25,50 euros. Això és un senyal de fortalesa que deixa la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. És molt probable que vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 27 euros durant les pròximes jornades.

NH Hoteles aconsegueix acabar la setmana per sobre de la resistència dels 5,30 euros. Això ens fa pensar en el final de la correcció del curt termini i en un, més que possible, atac als màxims anuals assolits aquest mateix mes de juny als 5,50 euros. Atents, ja que si els aconseguís superar-lo, podríem veure un atac al nivell dels 6 euros.

Telefónica confirma l'abandonament del suport dels 9,65 euros cosa que és un senyal de debilitat que ens fa pensar en la formació d'un retrocés temporal als 10 euros. Les perspectives tècniques per les properes sessions no són encoratjadores i és que el més normal és que acabem veient un atac al suport clau que presenta als 9,30 euros, preus en què conflueix la mitjana de 200 sessions.

contador