L'IBEX manté intacta la bona figura de dilluns passat.

Fortes pujades del 3,62% en Indra que confirma l'aparició d'un senyal de fortalesa en superar el primer nivell de resistència que presenta als 13,45 euros. Després d'unes setmanes de moviment lateral sembla molt probable que vegem un atac als màxims anuals situats als 14 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus podríem veure un atac als màxims de 2014 que va dibuixar als 14,65 euros.

Boníssim senyal tècnic el que hem vist en Cie Automotive al tancament de la primera sessió de la setmana. Després de mesos de moviment lateral la companyia polvoritza la resistència dels 21,88 euros, màxims anuals. Es confirma l'inici d'un nou impuls alcista i és que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Forts descensos del 3,10% al tancament de la sessió d'aquest dilluns en els títols d'OHL. El valor perd el suport del curt termini que presenta als 3,34 euros i s'acosta al suport clau dels 3,23 euros. Atents, ja que la pèrdua d'aquest nivell de demanda complicaria fortament les seves perspectives tècniques i ens faria pensar en una continuació dels descensos fins al nivell dels 2,50 euros.

contador