El més normal és que vegem un atac al suport dels 10.000 punts.

Ercros acaba el dijous amb unes pujades de 2,12% i supera la resistència del curt termini que presenta als 2,99 euros. Amb la superació d'aquest nivell d'oferta es confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions el que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,45 euros, màxims anuals.

Caiguda dels títols de Liberbank (-12,37%) que polvoritza el suport dels 0,91 euros després de més d'un mes de moviment lateral. Les seves perspectives tècniques són molt dolentes i el més normal és que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 0,55 euros.

Forta complicació tècnica la que hem pogut veure en Logista que arrasa el suport dels 20 euros després d'abandonar la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 18 euros. El més sensat seria no apropar-nos al valor durant les pròximes setmanes tot i que pugui experimentar un rebot puntual de la seva sèrie de preus.

contador