No tornarem a veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol fins que no aconsegueixi pujar per sobre dels 10.200 punts.

Fortíssimes pujades del 9,05% en Liberbank que aconsegueix tancar l'equador de la setmana per sobre de la resistència clau del curt termini que presenta als 0,4690 euros. Després de diverses setmanes de moviment lateral sembla molt factible que acabem veient una recuperació a més llarg termini per la qual cosa hauria de confirmar el trencament de la resistència dels 0,4805 euros.

Prisa es dispara aquest dimecres i acaba la sessió amb unes pujades del 13,37%. La companyia arrasa la resistència dels 1,73 euros i s'acosta al nivell clau d'oferta situat als 2,18 euros. Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient la formació d'una doble vall (figura de gir) que ens faria pensar en un canvi de tendència.

Ebro Foods confirma la superació de la resistència dels 20,28 euros demostrant una fortalesa important en el curt termini que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 20,95 euros, màxims històrics assolits a l'any passat.

contador