Seria una molt bona notícia que el selectiu espanyol pogués tancar, durant les properes sessions, per sobre dels 9.741 punts.

Fantàstica figura la realitzada en la sèrie de preus de Viscofan que aconsegueix superar la resistència dels 58,65 euros després de gairebé dos mesos de moviment lateral. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 62 euros.

Pujades del 2,08% en Iberdrola que aconsegueix perforar la resistència dels 6,74 euros després de diverses setmanes de moviment lateral. El valor demostra fortalesa en la sèrie diària de preus i podria buscar continuar amb les pujades fins al nivell dels 6,959 euros, màxims històrics assolits l'any passat.

Fortes pujades del 10,85% en Biosearch que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 1,785 euros. Atenció, perquè podríem estar davant del final de la correcció i el començament d'un nou impuls alcista. Per a això hauríem d'esperar un tancament per sobre dels màxims anuals dibuixats fa tan sols unes sessions, als 1,94 euros.

contador