Un tancament per sobre dels 9.623 punts seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista

Hem vist un bon començament de setmana a Ezentis que acaba el dilluns amb pujades del 7,01%. Després de diversos mesos cotitzant per sobre de la mitjana de 200 sessions sembla que podríem ser davant del començament d'un nou impuls alcista. La superació de la resistència dels 0,565 euros, en el dia d'avui, i l'alt volum negociat ens fa pensar en un atac als màxims del 2017 que presenta als 0,593 euros. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta es podrien estendre els guanys fins als màxims de l'any passat als 0,644 euros.

Ja fa dies que Airbus ataca la resistència dels 66,25 euros. Avui dilluns hem vist un bon avís. La companyia fabricadora d'aeronaus ha aconseguit tancar per sobre d'aquest nivell de preus i tot sembla indicar-nos que veurem un atac imminent als màxims històrics que té als 67,03 euros. Si els superés, quedaria en pujada lliure i seria molt possible que acabéssim veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 72 euros.

Fluidra porta diverses sessions intentant superar la resistència dels 4,50 euros. Avui dilluns hem vist com el valor aconseguia perforar aquest nivell de preus i això ens fa estar molt pendents del començament d'un nou impuls alcista. Per a les properes sessions és molt probable que vegem el començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 5 euros.

contador