wallstreet1

No veurem un senyal de debilitat en el selectiu nord-americà mentre cotitzi per sobre dels 21.200 punts.

Atenció, perquè Aetna es troba cotitzant just al voltant de la resistència dels 155,15 euros, màxims històrics. La superació d'aquest nivell de preus la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè acabéssim veient el començament d'un nou impuls alcista que pugui portar la seva sèrie de preus fins al nivell dels 170 dòlars. Els impecables nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

Waters Corporation és un dels valors que tenim en el punt de mira des de fa setmanes. La companyia s’està movent en una banda lateral des de fa setmanes dins de la seva tendència alcista principal. La companyia es troba a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau és als 187,65 dòlars. Atents ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus la deixaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 210 dòlars.

Nova jornada de forts guanys en Nvidia que va acabar la sessió amb una revaloració del 4,25%. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 161,74 dòlars i ja només li queda per superar el nivell dels 168,50 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus la deixaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 175 dòlars.

American Airlines aconsegueix donar forma a un descens temporal al nivell dels 52 dòlars després de les pujades del 4,24% de la sessió d'aquest dimecres. Sembla altament probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 56,26 dòlars, màxims històrics. El trencament d'aquest nivell d'oferta seria un magnífic senyal tècnic que ens faria pensar en una extensió de la tendència alcista principal per als propers mesos.

contador