WallStreet-1

El primer nivell de suport al Dow Jones es troba als 20.553 punts, preus un 2,5% per sota.

CSX va aconseguir superar la resistència, dijous passat, dels 52,65 dòlars. Amb això el valor va aconseguir donar forma a un descens temporal als 50 dòlars i es fica en pujada lliure cosa que, sens dubte, ens fa pensar en una continuació dels guanys. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 60 dòlars.

eBay va aconseguir superar la resistència dels 34,74 dòlars, màxims històrics després d'unes setmanes de moviment lateral. El seu aspecte tècnic és immillorable ja que es queda en pujada lliure amb moltes possibilitats, perquè acabi aconseguint el nivell dels 40 dòlars.

AbbVie va aconseguir subjectar-se en la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista durant les properes sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 67,50 euros cosa que li deixaria el camí lliure per al començament d'un nou impuls alcista que el porti fins al nivell dels 71 dòlars, preus de 2015.

Divendres passat vam poder veure al tancament com 3M aconseguia tancar per sobre dels 199,90 dòlars, màxims històrics. Això és un nou senyal de fortalesa que li permet ficar-se en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 220 dòlars.

contador