cbwallstreet2

El suport clau al Dow Jones es troba als 21.113 punts.

Yahoo! és un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. Els descensos de les últimes dues jornades li estan permetent cobrir part del buit alcista que va deixar dijous passat. Qualsevol presa de beneficis hauríem aprofitar per plantejar-nos una nova presa de posicions i és que les seves perspectives tècniques són immillorables i creiem que podríem veure una continuació de les pujades durant les properes setmanes.

Magnífic senyal de compra el que hem pogut veure, divendres passat, en Westrock. Després de mesos de moviment lateral la companyia s'ha definit a l'alça respectant la mitjana de 200 sessions. És imminent que acabem veient un atac al nivell dels 60 dòlars. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de resistència podríem veure una extensió dels guanys fins al nivell dels 70 dòlars.

The Hershey Company ha donat mostres de fortalesa molt importants durant els últims mesos. El trencament dels 110 dòlars, al mes de maig, va ser definitiu i després d'una sana correcció sembla que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins als màxims històrics dibuixats als 117,79 dòlars. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que deixaria la cotització de la companyia en pujada lliure cosa que podria acabar per impulsar la seva cotització fins al nivell dels 135 dòlars.

contador