cbwallstreet2

De moment no apreciem ni el més mínim senyal de debilitat.

Ball Corporation confirma un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 41,82 dòlars. Aquests preus corresponien als màxims històrics per la qual cosa la seva superació deixa la seva cotització sense cap resistència al seu camí. Les perspectives tècniques són immillorables i tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

Leggett & Platt és un dels valors de l'S&P500 que tenim en el punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final del moviment lateral i en la continuació de les pujades. Per això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 54,97 dòlars, preus dibuixats fa unes sessions. La superació d'aquests nivells deixaria la seva cotització en pujada lliure cosa que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 65 dòlars.

Pujades del 2,02% en Netflix que aconsegueix superar la resistència dels 155,68 dòlars. Això és un senyal de fortalesa que ens fa pensar en la formació d'un retrocés temporal als 150 dòlars. Per les properes jornades, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 166,87 dòlars, màxims històrics. No cal dir que la superació d'aquests preus deixaria la seva cotització en pujada lliure cosa que podria acabar catapultar la seva cotització fins al nivell dels 180 dòlars.

contador