cbwallstreet2

El més normal és que vegem una volta del Dow Jones als màxims anuals.

Berkshire Hathaway ha caigut fins al nivell dels 165 dòlars, altures on presenta un important nivell de suport i preus en què no descartem acabar veient la tornada de les compres. El valor manté una forta tendència a mitjà i llarg termini i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que li permet veure un atac als màxims històrics que ha arribat aquest mateix any als 177,86 dòlars.

Harris és un dels valors que no perdrem de vista per les properes sessions. El valor va movent-se en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 113,58 dòlars seria el senyal que ens faria posicionar-nos en el valor. Això deixaria la companyia en pujada lliure amb altes possibilitats perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 130 dòlars.

Magnífica figura la que vam poder veure el divendres passat a Praxair que aconsegueix superar la resistència dels 125 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. El valor es defineix a l'alça i sembla que buscarà atacar, de manera immediata, els màxims històrics on va arribar el 2014 als 135 dòlars. És un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions.

contador