cbwallstreetsombra

El més normal és que acabem veient uns nous màxims històrics tant al Dow Jones com al Nasdaq.

Amazon ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 950 euros i sembla que podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau que vigilarem es troba als 998 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades. No la perdem de vista.

Ecolab segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i enq uè és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 134,89 dòlars, màxims històrics, cosa que confirmaria el final del moviment lateral dels últims tres mesos. Si aconsegueix definir-se a l'alça podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 150 dòlars.

Fantàstica figura tècnica la que vam poder veure ahir dijous a la sèrie de preus d'eBay. La companyia va acabar la sessió amb uns destacats guanys del 3,40% cosa que li va permetre polvoritzar la resistència dels 37,48 dòlars. Les perspectives tècniques de la companyia per a les properes sessions són molt bones ja que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 dòlars.

contador