cbwallstreet2

Si el selectiu nord-americà aconsegueix superar els 8.027 punts és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 8.500 punts.

Fortes pujades del 4,91% en Tesla que aconsegueix superar la resistència clau del curt termini que presenta als 240 dòlars. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient com cobreix el buit baixista que va deixar a finals del passat mes de juliol. No obstant la resistència clau la podríem situar als 266,07 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Si pogués superar aquest nivell de preus, és probable que poguéssim acabar veient un canvi de tendència a mitjà termini.

Destacats guanys del 4,47% en Autodesk que acaba l'equador de la setmana just al voltant de la resistència dels 154,52 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta, és molt probable que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 175 dòlars.

Bon senyal en Apple que aconsegueix acabar dimecres amb uns guanys del 3,18%. La companyia tanca per sobre dels màxims de l'any que presentava als 221,37 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 233,47 dòlars, màxims històrics. Si trenqués aquests preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins als 260 dòlars.

contador