ep logoapplesu tiendaparis
CARLOS HERGUETA - Archivo

Descensos del 3,57% en els títols d'Apple que polvoritza el suport dels 170 dòlars, cosa que és un nou senyal de debilitat que ens convida a pensar en una continuació de les caigudes. El valor confirma la formació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 150 dòlars.

Fortes caigudes del 4,40% en Intel que acaba perdent el suport clau que presenta als 46,52 dòlars. El valor no aconsegueix tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 42,36 dòlars. Ull que l'abandonament d'aquest nivell de preus ens faria pensar en un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Caigudes del 3,88% en DuPont que confirma el final del rebot de curt termini i sembla molt probable que acabem veient un atac als mínims anuals que va dibuixar el passat mes octubre als 51,32 dòlars. Molt atents, ja que si perdés aquest nivell de demanda podríem acabar veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 45 dòlars.

contador