cbwallstreet2

Atents a l'abandonament del suport dels 7.400 punts al Nasdaq, ja que podria acabar provant el nivell dels 7.200 punts.

Descensos importants del 4,40% en Tesla que segueix cobrint el destacat buit alcista que va deixar per començar la setmana. El valor no ha pogut pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient uns descensos fins al nivell dels 265,53 dòlars, nivells on es troba la part baixa del buit. No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 316,84 dòlars.

Fortes caigudes del 355% en Netflix que no obstant això, segueix oferint un bon aspecte tècnic després d’aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes setmanes el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 420 dòlars, màxims històrics de la companyia.

Incyte acaba dijous amb uns descensos del 5,36%. La companyia acaba la penúltima sessió de la setmana al voltant del suport clau del curt termini que presenta als 65,47 dòlars. Atents a l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que és molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 61,45 dòlars, mínims del passat mes d'agost.

contador